Dry & Green.com
servicespremiereaboutcontactsite map

Over PFS
Onze Aanpak
Onze Medewerkers
Nieuws
Een nieuwe technologie, een nieuwe trend en zeker ook een nieuwe look. Een techniek met uitzonderlijke mogelijkheden en buitengewoon positieve eigenschappen.

Waar reiniging niet altijd een uitkomst biedt, heeft ons de voeling met natuursteen en de behandeling daarvan de aandacht laten toespitsen op het renoveren van betonvloeren zonder het slopen van de bestaande vloer of het aanbrengen van nieuwe betonbedekkende materialen:

Wat is het?
Het is een revolutionair PERMANENT proces voor betonvloer restauratie. Versleten, vuil, moeilijk te onderhouden, stofferig beton wordt mechanisch hersteld door fresen/diamantschuren, chemisch gehard via impregnatietechniek en gepolijst tot een glanzende afwerking. Omdat de glans vanuit het beton zelf voortkomt, zal er nooit niets afpellen, vervagen, barsten of vergelen. Er is geen droogtijd of curing, dus de herstelde vloer kan onmiddellijk weer in gebruik genomen worden.Het proces is geurloos, stofvrij en milieuvriendelijk.

Diamant?
Inderdaad, de beton wordt opvolgend via metaalgebonden diamant geschuurd, vervolgens geslepen en gepolijst via kunstharsgebonden diamant in elkaar opvolgende droge werkgangen tot het gewenste resultaat wordt bekomen.

Chemie?
De vloer ontleedt deels zijn grote kracht aan het impregneermiddel (Pentra-Sil) dat kristalgroei in de toplaag van het betonoppervlak veroorzaakt waardoor zowel een densifiëring als een verharding ontstaat. Deze chemische reactie heeft tijd nodig en kan tot 30 dagen lang nawerken om tot volledige sterkte te komen. Het type en de aard van het gebruikte middel vormen een extra schild tegen indringing van water, olie en vetten.Swinnenwijerweg 12
3600 Genk, België
089 - 24.80.81 tel
089 - 24.80.86 fax
info@dryandgreen.com

©2003
Dry & Green International BVBA
All Rights Reserved.
site design by
AMC